Reader Comments

Play Krunker.io

by Agario Unlbocked (2018-06-30)


Natyrisht, kjo nuk do të thotë shumë nëse vetë qëllimi nuk ishte i kënaqshëm, por është kënaqësi të raportohet se ky nuk është një problem për Krunker.io. Estetika e lojës është shumë e ngjashme me projektin e mëparshëm de Vries, agario, të gjitha sipërfaqet kubike dhe ngjyrat bllok. Çdo armë ka një goditje të kënaqshme për të; edhe pistoleta më të ulëta si Revolver ndjehen të mirë për t'u përdorur. Pavarësisht se është një prodhim mjaft i ulët, armët e Krunker.io ndjehen më mirë se disa rekreativë të profilit të lartë që mund të kujdesen për të përmendur.